iamjustpixie

JustPixie- en 19årig Linköpingsbrud, jag bloggar enbart för mig själv och ingen annan, för att göra av med tankar, åsikter och känslor.

just pixie.

Då sitter jag alltså här igen, o ska skriva det här första jädra inlägget. Hade en blogg fram till för några dagar sen, men då den mest handlade om känslor så kände jag att det blev lite för privat, så den låstes o sen skapade jag då denna istället, o så ska jag ju då försöka hålla denna blogg vid lite bättre liv än den förra (y).
Har bloggat sen 2006/2007, varav en blogg blev rätt stor med 600-800 läsare per dag. Dock är det här bara min andra icke-anonyma blogg sen jag började blogga.

Vem är då denna lilla filur?

Jag kallas Pixie, jag är en 18årig liten skitunge från Linköping, fyller 19 år i maj, 161 cm lång/kort, går andra året på birgittaskolan, omvårdadsprogramet. Jag är full av galenskap, bus, påhitt, attityd, ett jädra humör.
jag har världens jobbigaste o bästa familj, jordens finaste och underbaraster människor till vänner o så två små katter som jag värderar högre än livet självt, Mizco o Prassel.

Största delen av den här bloggen kommer nog troligen bestå av texter/tankar som enbart jag, vissa vänner o personerna det rör kommer förstå, mycket känslor alltså men det dyker garanterat även upp en hel del inlägg om vardag och åsikter.

Välkommen till min nya blogg!