iamjustpixie

JustPixie- en 19årig Linköpingsbrud, jag bloggar enbart för mig själv och ingen annan, för att göra av med tankar, åsikter och känslor.

jobb...+ meningslöst inlägg

Tjena!
Ska straxt gå o lägga mig, börjar nämligen jobba imorn! Så måste upp vid typ halv 9 (jag är van vid att sova till typ 14 så blir tufft^^), men får ju in pengar iaf o det är jävligt välbehövligt eftersom jag inte får några pengar från skolan längre eftersom jag hoppat av.. O det suger att inte ha nåra pengar^^ Så hoppas jag trivs på mediakonsulterna där jag ska jobba :). Känner att min sömntablett börjar slå i på allvar, så ber om ursäkt ifall inlägget blir lite konstigt uppbyggt ;).
Hur som hade rätt många läsare för typ 2 dagar sen, vart kom alla ifrån:O? Dock suger ni röv på att kommentera ;).
ajja ska sova nu, natti :)

Vaccinera 95 barn med ett blogginlägg, jag hjälper- gör du?

Jag brukar inte göra såna här saker, men det här var en sån liten grej att göra- för en sådan stor sak. Att jag tar mig fem minuter där jag nu sitter vid datorn i ett i-land, jag saknar inga materiella saker, jag behöver inte vara rädd att bli sjuk eller dö. Medans dessa barn dagligen kämpar för sina liv, jag vill hjälpa, och genom att sprida denna länk gör jag det. Jag vet inte om det fungerar, men för mig är det värt att slösa fem minuter på att skriva det här inlägget, om det faktiskt är så att det hjälper 95 barn att få ett vaccin som hindrar dem från att bli sjuka.
"Ingen kan inte göra allt, men alla kan göra något."

---

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag har inte den erfarenheten som krävs så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

unicef, stelkrampsvaccin
så otroligt liten och söt, och tack vare att någon bloggat om det här har detta lilla barn chansen att uppleva sin framtid !