iamjustpixie

JustPixie- en 19årig Linköpingsbrud, jag bloggar enbart för mig själv och ingen annan, för att göra av med tankar, åsikter och känslor.

sometimes, something or someone is something else than you thought..

Jag förstår inte varför jag fortfarande chockeras, personer man tror sig känna och man tror aldrig dem skulle göra vissa saker, sen får man flera månader reda på att hen gjort något, ljugit om händelsen/förvrängt o tagit bort sin del i det hela o sen kommer någon och berättar hela sanningen flera månader senare, varför förvånas jag fortfarande? Inte en jävel är den hen låtsas/verkar vara, folk gör/säger saker hela tiden man aldrig trodde om dem, så även jag- för jag är absolut ingen ängel som aldrig gör något dumt, men nu handlade det inte om mig. Men som sagt jag är besviken, en av mina närmaste, eller egentligen två av mina närmaste (men den ena av dem berättade ju iaf även om hen berättade flera månader senare), men hen/dem har iaf "gått" bakom ryggen på mig, ljugit mig rakt upp i ansiktet. Bara för att dem visste att jag skulle bli förbannad, ja för att jag älskar dem o vill skydda dem, jag vill inte att något farligt/dåligt/ tråkigt ska drabba dem, så klart som fan jag skulle blivit förbannad- det hör till när man bryr sig. Men jag skulle inte rageat totalt, utan en utskällning, sen hade det vart bra. Nu sitter jag istället här- flera månader senare, och jag känner att jag vill ringa upp hen o skrika sönder på hen, för att ha hållt det dolt, ljugit, berättat halva sanningen osv. Jag är grymt besviken. Men det rör egentligen inte mig, för hen gör som hen vill, och det hände för flera månader sen, så jag ska försöka knipa igen min allt för stora käft, som tyvärr till stor del lever eget liv. Det är inte så allvarligt egentligen, det är inte grejen som svider utan att idioten kunde titta mig i ögonen och ljuga. O hur mycket skit ska jag ta därifrån egentligen, innan jag får nog o säger upp kontakten? Well, det kommer jag aldrig göra, men just nu vill jag- fast jag vet att jag skulle ångra mig mer än någonsin..

bläää..

privatlivet dör ut.

Satt o funderade lite nyss, och så slog tanken mig- människan har knappt ett privatliv längre.
Folk anser sig ha rättigheter att fråga andra människor om gemensamma vänners sexliv, förhållanden osv.

Egentligen varför? Eftersom jag är en sån som oftast reflekterar över vad som händer omkring mig, så har jag insett att folk öppet på fik, kön till kassan, på bussen osv väldigt ofta diskuterar väldigt privata saker, så gör även jag. Men egentligen varför? Ingen har ju att göra med om jag knullat den eller den, ändå så börjar rykten vandra så fort man legat med någon, alla får reda på det och folk man knappt känner, annat än gemensamma vänner kan komma och fråga om det stämmer att man legat/strulat/kysst/sovit med någon. Folk kan fråga mig om andra gemensamma vänners sexliv, förhållanden osv. I mean, why?

Visst, jag älskar skvaller, jag tycker det är jätte kul att kunna följa mina vänner i med och motgång, få veta vad som sker i deras liv, även om det inte är genom dem. Men samtidigt så skulle jag själv aldrig sprida privata saker om någon (något ingen av dem jag räknar som närmaste vänner heller skulle göra), men lite mer allmänna saker.
Men varför diskuterar folk ens sina privatliv på öppna platser?

Fast här i lkpg räcker det med att tänka på att göra något så vet alla om det sen, man hinner knappt ställa till med något innan alla vet;). o det här är bara allmänt babbel o inget som hänt^^

bilder o så :)

Har precis suttit o laddat upp massa galna bilder på facebook på mina fina små vänner, asgarvat åt alla sjuka bilder, deras grimaser o sen åt deras reaktioner! Innan det var jag ju då tvungen att tömma mobilen på bilder och sen sortera alla bilder i olika mappar på datorn för att kunna hitta dem, o det är extremt tråkigt jobb!
Well, jag har inget intressant att säga så tänkte bjuda på ett gäng gamla bilder!

sommaren 2011

unni, maria, jag o jack från sommaren -11

jag o nadine på plaza ngn gång:p


unni, jag o elin.

dessa underbara helt galna varelser är verkligen fucking awsome!
ville bara säga det, så pusshej!