iamjustpixie

JustPixie- en 19årig Linköpingsbrud, jag bloggar enbart för mig själv och ingen annan, för att göra av med tankar, åsikter och känslor.

jaaaaaaaaamen visst vettu!

Alla med blogg.se snackar om att den är förändrad designmässigt, min är precis som innan :O ?
Hur som, sitter o skriver ett meningslöst inlägg nu igen, drog iväg en sväng till Vadstena med lilla Diddis förut, satt vid vattnet o tryckte i oss tom&jerrykex o snacka om allt mellan himmel o jord, riktigt mysigt :).
Imorn ska jag akutpacka ner kläder, smink, alkohol osv, o kläderna häner just nu dyngsura på tork o eftersom jag from imorn o hela helgen befinner mig 10 mil hemifrån, som ensam tjej 2 av dagarna får jag verkligen inte glömma ngt, vilket kommer göra att det blir kaaos imorn! Ska fira midsommar i horn med simon, john, pern o lite fler busar :) blir nog galet nice!
Föresten känner jag att jag är totalt värdelös på att blogga, men jag sitter ju aldrig vid dator längre, o till andriodmobiler verkar det inte finnas en blogg app? Skitsamma, ska väl avrunda det här totalt jädra meningslösa inlägget^^
Btw så haaaaaaaaaaatar jag verkligen ppiller, är inne på 10e sorten nu som jag testar, o denna är så jädra extrema biverkningar på! Spyr som en jävla gris, magen svullnar, smärta i äggstockar, yrsel osv. För mina ppiller lurar nämligen kroppen att man är gravid (o det vet jag att jag inte är, för det har jag kollat). Så rätt störande att må som om man skulle va på smällen när man inte är det. Va bara tvungen o gnälla lite, men är rätt trött på att aldrig hitta ppiller som funkar på mig faktiskt ^^